FULLT MED FOLK

Folkmusik för barn och unga workshop 21.4

Fullt med FOLK
Folkmusik för barn och unga

Vi spelar folkmusik från Finland och andra länder.
Varvar spelandet med sång och utarbetar låtar i enkla arrangemang. Det enda du behöver är ett par års spelerfarenhet så att du har lite grundkännedom om ditt instrument.

Fredagen den 21 april 2017, kl. 16–19
Haga Ungdomsförening, Haga Sportväg 5, Helsingfors

Lärare: Marianne Maans (violin), Carolina Bjon (cello), Inka Eerola (violin) & Emma Viljanen (dragspel). Du kan delta med violin, cello och dragspel, eller även annat instrument ifall du klarar att självständigt spela i grupp.

Workshopen är gratis, avgift för mellanmål 5 €.

Anmälning till workshopens lärare som samlar ihop anmälningarna senast fredag 31.3.
Det går även att anmäla sig direkt till
Lirarna: malena.lindroos@mwi.fi, tfn 040-7679912.

Workshopen avslutas med konserten KULTURMÖTEN där alla (som vill och kan) uppträder tillsammans med folkdansare och utländska musiker. Kan du inte delta i konserten är detta inget hinder för att delta i workshopen.

Konsert onsdagen den 26 april, kl.18.30 i Föreningen Brage med en övning innan kl.16.45-18.

Arrangörer:
MWI/Folkmusiknätverket Lirarna