Vislördag

Vislördagen på Brage blev en formidabel succé.
Niklas Nylunds och Christina Kjellssons workshops fungerade fint och gav mersmak. De som var på skrivarkurs fick lust att skriva mer.På gitarrkursen lärdes det ut matnyttiga detaljer.

Konserten var en höjdare.
"det är kvällar som denna som lyfter viskonsten över novembermörka hål och ger hopp för oss som vill ha visor som en livgivande källa i tillvaron länge, länge."
(Henrik Huldén)

Christina Kjellsson var helt till sig och sa att det var en av de bästa lokaler hon har sjungit i!

Christina Kjellsson på Brages scen

Thomas Lundin och Calle Pettersson-show