Lekkurs

Årets lekkurs för barn i åldern 4 till 8 år hade 22 barn på kursen. Kursen leddes av Janina Sved och Pernilla Sved. Anders Backman var spelman.

På programmet hade vi sånglekar som Vi äro musikanter, Morsgrisar, Fru Söderström och Karusellen. Dessutom fanns också Polonäs med på programmet. Alla hade roligt.

Avslutningsfesten började med att vi hade besök av Finland Lucia med tärnor.
Festen fortsatte med att lekkursdeltagarna uppträdde.
Efter det dansade  danslagets pojkar”Oxdansen” och lekkursledarna Skinnkompassen.
Till slut hade föräldrar, släkt och vänner möjligheten att tillsammans med lekkurs-barnen dansa Polonäs och ringlekar.
Det var livat på Brage och alla hade roligt.
Barnen sjöng och dansade väldigt duktigt och njöt av programmet.
Välkommen med nästa gång igen.