VÅRYRA

Vårkonsert 20.4 med Frihetsbröderna

Hjärtligt välkomna till manskören Frihetsbrödernas vårkonsert ”Våryra”  i Brages sal den 20.4. kl.18.30.

I slutet av april har Frihetsbröderna, likt vårens fåglar, övat in locktoner och kan släppa loss! Den lättsamma konserten bjuder på klassiska vårsånger, frejdiga folkvisor, lite skandinavisk mollmystik och en smula barber shop. Tonsättarnamn är bl.a. Bellman, Madetoja och Bentzon. Dirigent är Jan C. Westerlund, konferencier Christian Lindholm.

Programblad till priset av 15 € fås via körens webbshop http://frihetsbroderna.fi/biljetter.
I priset ingår förfriskning i pausen.

Välkommen!