TEMAÅR

DRÄKTER - BUTIK
tider under sommaren

Dräktbyrån och butiken är öppen i juni

må, ti, to 10-14

1.7-11.8 stängd.

Pukutoimisto ja putiikki on avoinna kesäkuussa

ma, ti ja to 10-14

1.7-11.8 suljettu.

FRÅN SVENSKFINLAND MED AGAPE

Konsert med Brages spelmanslag 25.9 kl. 18.30 på Brage

Vilka är de finaste låtarna i den finlandssvenska folkmusikskatten? Hur blir “Månen Vandrar på fästet blå” till en massa olika folkmusiklåtar? Hurdana 200 år gamla polskor har man nyligen hittat på en vind i Åbo? Spelar orkestern Västermarkarn till sist om man aldrig ger upp med att klappa?

Kom och njut av en blandning av de mest älskade låtarna inom finlandssvensk folkmusik samt några av ensemblens mindre kända favoriter! Konserten ordnas som ett förspel till spelmanslagets resa till ön Leros i Grekland, och tanken är att dela med oss av det program som vi förberett med agape för våra spelningar på resan! Kaffeservering i pausen. Efter konserten är alla välkomna med och jamma med oss!

Biljetter 15e, kaffeservering ingår i priset

Föreningen Brage i Helsingfors är en samlingsplats för aktiva människor med intresse för dans, dräkter, lekar, musik, sång och folklivsforskning.

Läs närmare om kursutbudet under Aktuellt och under de olika sektionerna.