Nowells ringing
Kammarkören Iduns cd från 2008 med julsånger från olika länder och tidsperioder. Änglar som sjunger ut sin glädje om Jesusbarnets födelse förekommer i många julsånger och -psalmer. Kören vill med denna jul-cd ge lyssnaren en känsla av att träda in i en kyrka till julsångsfirande där musiken växlar mellan sånger som kunde ha framförts av hela församlingen och rena körsånger och orgelmusik. En sång full av glädje – en carol – är det ljuvaste vi kan ge Jesusbarnet.  I det stora urvalet finns bland annat The Angels' Carol, Joseph et Marie, Notte Santa, On hanget korkeat, nietokset, Härlig är jorden och många fler.
På skivan medverkar även Dag-Ulrik Almqvist på orgel.Nowell sing we!

Kammarkören Iduns första cd, Nowell sing we! från 1998. Skivan innehåller 25 julsånger på åtta olika språk från 1000-talet fram till vår tid. Här finns Piae Cantiones, carols, nordiska julsånger, franska folkliga sånger, italienska sånger och ren sakral musik.
 

Echoes
Kammarkören Iduns andra cd, Echoes, kom ut 2001. Naturen i både Finland, Norden och det övriga Europa är den gemensamma nämnaren för skivans 23 sånger, som sjungs på nio språk. Echoes syftar på de ekon som naturen lämnar i oss
 

Helsingforslåtar
I Helsingforstrakten verkade fyra förnäma fiolspelmän; Oiva Finér, Åke Långberg, Frans Svahn och Gunnar Granroth. De utgjorde kärnan i musiken för Finlands Svenska Folkdansring och spelade också för Brages danslag. På 1970-talet samlade Åke Grandell in det som fanns av noter efter spelmännen och ur de samlingarna har Brages spelmanslag valt ut 25 låtar. I några fall är det fråga om egna kompositioner men det mesta är traditionella låtar från ett stort geografiskt område.